Надія є! BLOG,news Успішне закінчення курсу румунської рівня А1-А2

Успішне закінчення курсу румунської рівня А1-А2

Курси румунської рівня А1-А2 тривали 4 місяці. Сьогодні ми вручили сертифікати одній з наших груп. Ми вітаємо кожного з успішним закінченням і з радістю повідомляємо, що курс не закінчується, а буде продовжено, допомагаючи студентам перейти на нову сходинку знань.

“Ми розпочали курси румунської 5 грудня та закінчили 10 квітня. Ми мали приблизно 40 занять. Усі починали вивчення мови з нуля і за підсумками дійшли рівня А1. Ті, хто раніше проходив курси, здобув рівень А2. Наприкінці ми провели письмовий тест, який показав результати студентів. Заняття проходили інтерактивно, були навіть танці. Моя техніка навчання румунської — викладання майже без використання російської мови”, — розповіла викладач курсу румунської Феличії.

Також своїми емоціями та враженнями поділилися студенти, які пройшли курс від початку та до кінця.

Христина: “Все було дуже цікаво. Особливо сподобалися заняття тим, що ми вивчали мову, обговорюючи щоразу різні теми. Дуже допомагали матеріали підручника та роздруківки. Це зручно, адже нові слова завжди перед очима та будь-якої миті є можливість їх повторити”.

Оксана: “Викладач поглиблювала нас у практику. Допомагала обігравати різні ситуації, використовуючи зовсім нову для нас мову. Пізнавальні, змістовні навчальні матеріали. Їх подання сприяло швидкому засвоєнню інформації. Залишилися дуже задоволені та вдячні центру “Надія Є!” за таку можливість”.

Сподіваємось, що наступний курс, який розпочався 27 квітня, виведе наших студентів на рівень А2-А3. Звісно, всі послуги центру “Надія Є!” абсолютно безкоштовні.

 

Leave a Reply

Related Post

Я і Мої ДумкиЯ і Мої Думки

Місяць травень – чудовий час подумати над нашим ментальним здоров’ям. Тому деякий час тому ми запросили наших жінок на ресурсний сніданок-семінар «Я і Мої Думки». Захід виявився справжнім джерелом натхнення

Рік допомоги українським біженцям із центром «Надія Є!»Рік допомоги українським біженцям із центром «Надія Є!»

Волонтерство – це не просто слово, воно поєднує у собі безкорисливість, щирість, щедрість. А також біль та співпереживання до близького, бо саме ці почуття спонукають людей на допомогу та взаємовиручку.

Особливий подарунок від пані Олесі Шевченко центру «Надія Є!»Особливий подарунок від пані Олесі Шевченко центру «Надія Є!»

До нашого центру «Надія Є!» завітала пані Олеся Шевченко на 20-річчя ГС «Альтруїзм». До Терапевтичного центру для біженців надійшов особливий подарунок – дитячі книжки українською мовою, подаровані Першою леді України